Andy Murray a suferit o operaţie la şold: Nu sunt terminat. Vreau să revin la turneele pe iarbă

Fostul lider mondial Andy Murray a suferit o operaţie la şold, la Melbourne, şi a declarat luni că speră să se recupereze până la vară, pentru a juca la turneele organizate pe iarbă.

263 afișări
Imaginea articolului Andy Murray a suferit o operaţie la şold: Nu sunt terminat. Vreau să revin la turneele pe iarbă

Andy Murray a suferit o operaţie la şold: Nu sunt terminat. Vreau să revin la turneele pe iarbă

Tenismenul britanic, în vârstă de 30 de ani, nu a mai jucat niciun meci oficial din iulie anul trecut, când a fost eliminat în sferturile de finală ale turneului de la Wimbledon. Accidentarea la şold l-a forţat să se retragă şi de la Australian Open, turneu care va debuta pe 15 ianuarie.

"N-am terminat-o cu tenisul încă. Voi juca din nou la nivel înalt. Sunt foarte încrezător în privinţa viitorului. Operaţia a decurs foarte bine", a spus Murray, citat de BBC.

Murray, triplu campion la turneele de Grand Slam, spune că nu se grăbeşte să revină pe teren: "Planul meu este să mă recuperez în apropiere de startul sezonului pe iarbă, dar nu voi grăbi lucrurile. Când voi reveni, vreau să fiu sigur că sunt pregătit".

În vârstă de 30 de ani, Andy Murray a câştigat turneul de la Wimbledon de două ori, în 2013 şi 2016. Primul titlu de Grand Slam l-a cucerit, însă, la US Open, în 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici