Andy Murray, conflict cu Maria Şarapova pe TEMA acordării wild-card-urilor jucătorilor suspendaţi pentru dopaj

Jucătorul britanic de tenis Andy Murray, lider al ierarhiei ATP, se declară împotriva acordării de wild-card-uri jucătorilor care se întorc în competiţie după suspendări pentru dopaj, dar sportivul în vârstă de 29 de ani spune că înţelege de ce se fac unele excepţii.

2233 afișări
Imaginea articolului Andy Murray, conflict cu Maria Şarapova pe TEMA acordării wild-card-urilor jucătorilor suspendaţi pentru dopaj

Andy Murray se declară împotriva acordării de wild-card-uri jucătorilor suspendaţi pentru dopaj (Imagine: Hepta/ Mediafax Foto)

"Cred că trebuie să munceşti cu adevărat să revii. Totuşi, organizatorii de turnee fac ceea ce cred ei că este mai bine pentru competiţie", a declarat Murray pentru The Times.

Rusoaica Maria Şarapova, care va reveni la sfârşitul lunii aprilie după suspendarea pentru dopaj, a primit acces la turneele de la Stuttgart, Madrid şi Roma, în ciuda faptului că folosit Meldonium, o substanţă interzisă, la Australian Open 2016. Un wild-card ar putea primi şi din partea organizatorilor de la Wimbledon, susţine Reuters.

"Dacă se gândesc că numele mari garantează un număr mai mare de bilete vândute, asta vor face. Ea (n.r. - Sharapova) are posibilitatea să îşi imbunătăţească poziţia din ierarhie până atunci şi poate nu va avea nevoie de wild-card. Dar dacă nu o va face, o să depindă doar de organizatorii turneului de la Wimbledon. Sunt sigur că se vor gândi serios la acest lucru, la ce vor simţi oamenii care vor urmări turneul şi vor lua cea mai bună decizie", a adăugat sportivul britanic.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici