Andy Murray, deţinătorul titlului la Wimbledon, a fost eliminat în sferturile competiţiei

Jucătorul britanic de tenis Andy Murray, liderul mondial şi principalul favorit, a fost eliminat, miercuri, în sferturile de finală ale turneului de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului.

464 afișări
Imaginea articolului Andy Murray, deţinătorul titlului la Wimbledon, a fost eliminat în sferturile competiţiei

Andy Murray, deţinătorul titlului la Wimbledon, a fost eliminat în sferturile competiţiei (Imagine: Hepta)

Murray a fost învins, scor 6-3, 4-6, 7-6 (4), 1-6, 1-6, de americanul Sam Querrey, locul 28 ATP. Partida a durat două ore şi 46 de minute.

În vârstă de 30 de ani, Andy Murray are în palmares două titluri cucerite la Wimbledon, în 2013 şi 2016. De cealaltă parte, Querrey (29 de ani) se află în faţa celui mai bun rezultat al său All England Court. Până la ediţia din acest an, cea mai bună performanţă a americanului fusese prezenţa în sferturi de finală, din 2016.

În semifinale, Querrey îl va întâlni pe învingătorul dintre luxemburghezul Gilles Muller (26 ATP) şi croatul Marin Cilic (6 ATP).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici