Andy Murray, proaspăt revenit, a câştigat turneul de la Antwerp

Andy Murray (243 ATP) a câştigat, duminică, turneul de la Antwerp, după ce l-a învins, în finală pe Stan Wawrinka (18 ATP), cu scorul de 3-6, 6-4, 6-4.

159 afișări
Imaginea articolului Andy Murray, proaspăt revenit, a câştigat turneul de la Antwerp

Andy Murray, proaspăt revenit, a câştigat turneul de la Antwerp

În primul set, Stan Wawrinka a profitat de un serviciu pierdut al lui Murray şi, după un schimb lung de game-uri, a reuşit să îşi adjudece setul. Setul secund a însemnat revenirea în joc a lui Murray, care a câştigat două break-uri în faţa jucătorului elveţian. Setul decisiv a fost foarte echilibrat. Andy Murray a reuşit trei mingi de break şi a câştigat finala de la Antwerp după aproximativ 2 ore şi 30 de minute de joc.

În parcursul său la turneul de la Antwerp, Andy Murray a învins jucători precum Kimmer Coppejans (158 ATP), Pablo Cuevas (45 ATP), Marius Copil (92 ATP), Ugo Humbert (70 ATP) sau Stan Wawrinka (18 ATP).

Turneul de la Antwerp dispune de premii în valoare totală de 711.275 de euro.

Câştigătorul ediţiei de anul trecut a turneului de la Antwerp este Kyle Edmund.

Aceasta este primul trofeu câştigat de Andy Murray după revenirea în circuitul ATP.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici