Andy Murray s-a calificat în turul 2 la ATP Shanghai

Andy Murray (Marea Britanie; locul 289 în clasamentul ATP) continuă lupta pentru revenirea în elita tenisului mondial.

69 afișări
Imaginea articolului Andy Murray s-a calificat în turul 2 la ATP Shanghai

Andy Murray s-a calificat în turul 2 la ATP Shanghai

În vârstă de 32 de ani, Murray a debutat cu dreptul la turneul ATP de la Shanghai, după ce s-a impus în 3 seturi (2-6; 6-2; 6-3), după două ore şi 18 minute de joc, în faţa lui Juan Londero (Argentina; locul 56 în clasamentul ATP). Măcinat de probleme medicale în ultimii ani, care l-au făcut pentru o anumită perioadă de timp să iasă din circuit şi chiar să îşi anunţe, iniţial, retragerea, Murray şi-a revenit acum din punct de vedere medical şi pare decis să încerce să revină în rândul celor mai buni jucători ai lumii. Astfel, după un turneu bun la Beijing, unde a ajuns până în faza sferturilor de finală, britanicul a început cu un succes la Shanghai, unul dintre ultimele turnee ale sezonului.

Deşi începea cu şansa a doua în faţa lui Londero, acest aspect nu s-a simţit decât în primul set, pierdut la 2, după 50 de minute de joc. În seturile următoare, Murray şi-a revenit şi graţie a 4 break-uri (două în setul doi şi două în setul 3) a închis partida şi s-a calificat în turul 2, acolo unde va da peste Fabio Fognini (Italia; 12 ATP).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici