Andy Murray va participa la turneul ATP Queen’s

Andy Murray (31 de ani; 217 ATP) s-a înscris la turneul ATP Queen’s, care va avea loc în perioada 17 – 23 iunie. Anunţul a fost făcut de organizatorii concursului. Alături de britanic, la startul competiţiei se vor mai afla, printre alţii, Marin Cilic, Nick Kyrgios sau Stan Wawrinka.

146 afișări
Imaginea articolului Andy Murray va participa la turneul ATP Queen’s

Andy Murray va participa la turneul ATP Queen’s

Andy Murray se va întoarce în circuit după operaţia suferită la şold. Deşi declara că accidentatea este una extrem de durereoasă şi vrea să se retragă din tenis, la începutul luinii martie a revenit asupra deciziei. A făcut anunţul după intervenţia chirurgicală, nu mai are dureri şi va încerca să revină în top 100 ATP. ”Aş putea să fiu din nou în top 50, top 100. Vreau să continui să joc. Motivul pentru care am decis să mă operez a fost că mi-am dorit să-mi îmbunătăţesc calitatea vieţii. Nu mă mai puteam bucura de tenis, de mers, de a face chestii de bază”, declara Murray la momentul respectiv.

Ultimul meci al lui Andy Murray a avut loc la Australian Open, pe 14 ianuarie. Pierdea în primul tur în faţa spaniolului Roberto Bautista-Agut, la capătul unui meci de 4 ore şi 14 minute.

Tenismenul are 45 de titluri de simplu în palmares. De-a lungul carierei a cucerit şi două turnee de Mare Şlem, Wimbledon şi US Open.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici