Andy Murray va participa la un turneu virtual de tenis

  • Organizatorii turneului de tenis de la Madrid au transformat competiţia în una virtuală
  • La turneu vor participa 32 de sportivi
  • Andy Murray, Angelique Kerber, Lucas Pouille şi Carla Suarez Navarro se numără printre sportivii care vor juca tenis online
70 afișări
Imaginea articolului Andy Murray va participa la un turneu virtual de tenis

Andy Murray va participa la un turneu virtual de tenis

Organizatorii turneului de tenis de la Madrid au transformat competiţia într-o versiune virtuală la care vor participa 32 de sportivi. Andy Murray, Angelique Kerber, Lucas Pouille şi Carla Suarez Navarro se numără printre sportivii care vor juca tenis online.
 
Andy Murray a lăsat racheta de tenis pentru joystick. După ce turneul de la Madrid a fost anulat din cauza epidemiei de coronavirus, organizatorii au transformat competiţia într-o versiune virtuală.
 
16 bărbaţi şi 16 femei vor participa la turneul care se va desfăşura pe durata a patru zile, iar aceştia vor juca de acasă, pentru a respecta măsurile date de autorităţi în lupta contra noului virus.
 
Suma pe care o va prima câştigătorul, 150.000 de euro, va ajunge la sportivii care au probleme financiare în această perioadă.
 
Alături de Andy Murray s-au mai înscris şi alţi tenismeni precum nemţoaica Angelique Kerber, francezul Lucas Pouille şi spaniola Carla Suarez Navarro.
 
Mutua Madrid Open Virtual Pro va avea loc în perioada 27-30 aprilie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici