Andy Murray va pleca de la Australian Open dacă soţia sa va intra în travaliu înainte de termen

Tenismanul britanic Andy Murray, favorit 2, este hotărât să plece de la Australian Open, indiferent de faza în care va ajunge, chiar şi daca ar fi vorba de finală, în cazul în care soţia sa va intra în travaliu înainte de termen, informează mirror.co.uk.

306 afișări
Imaginea articolului Andy Murray va pleca de la Australian Open dacă soţia sa va intra în travaliu înainte de termen

Andy Murray va pleca de la Australian Open dacă soţia sa va intra în travaliu înainte de termen

Întrebat dacă se va retrage de la turneu chiar şi dacă va ajunge în finala programată la 31 ianuarie, Murray a răspuns: "Da. Copilul meu este mai important pentru mine şi soţia mea este mai importantă pentru mine decât un meci de tenis".

Andy Murray şi soţia sa Kim urmează să devină părinţi, iar în mod normal naşterea va avea loc în luna februarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici