Angel Di Maria a semnat un contract pe patru ani cu Paris Saint-Germain

Mijlocaşul argentinian Angel Di Maria de la Manchester United a semnat, joi, un contract pe patru ani cu Paris Saint-Germain, informează site-ul oficial al campioanei Franţei.

97 afișări
Imaginea articolului Angel Di Maria a semnat un contract pe patru ani cu Paris Saint-Germain

Angel Di Maria (Foto: AFP / Mediafax Foto)

Gruparea pariziană va plăti englezilor suma de 63 de milioane de euro, foarte aproape de recordul "all time" din campionatul francez, transferul atacantului uruguayan Edinson Cavani de la Napoli tot la PSG (64 de milioane de euro).

Totodată, Di Maria, 27 de ani, a devenit jucătorul pentru care s-a plătit cea mai mare sumă totală din istorie - 177 de milioane de euro. De la transferul său de la Rosario la Benfica, pentru 3 milioane de euro, pentru Di Maria s-au mai achitat următoarele sume: Real Madrid - 36 de milioane de euro, către Benfica, Manchester United - 75 de milioane de euro, către Real Madrid şi PSG - 63 de milioane de euro, către Mancheter United.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici