Angel Di Maria, la PSG: Vreau să ajut echipa să treacă de sferturile de finală ale Ligii Campionilor

Transferul mijlocaşului Angel Di Maria de la Manchester United la PSG va fi făcut pentru suma de 63 de milioane de euro, fotbalistul argentinian declarând că îşi doreşte să ajute campioana Franţei să treacă de bariera sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, informează BBC.

170 afișări
Imaginea articolului Angel Di Maria, la PSG: Vreau să ajut echipa să treacă de sferturile de finală ale Ligii Campionilor

Angel Di Maria (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Di Maria, în vârstă de 27 de ani, a fost achiziţionat, vara trecută, de Manchester United de la Real Madrid, pentru 59,7 milioane de lire sterline, o suma record plătită de un club englez pentru un transfer. Marţi, el a efectuat vizita medicală în Qatar, înainte de se perfecta trecerea la PSG, pentru 44,3 milioane de lire sterline.

"Sunt foarte fericit să mă alătur echipei Paris Saint-Germain. Un club foarte important, care a ajuns până în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Aşa că obiectivul meu a fost să ajung la Paris şi să-i ajut să treacă de bariera sferturilor de finală, după ce ei nu au reuşit acest lucru în ultimele două sezoane. Voi încerca să fac tot ce pot mai bine pentru a ajuta clubul în realizarea obiectivelor sale şi în atingerea fazelor finale ale Ligii Campionilor", a declarat jucătorul pentru beIN Sports.

Cluburile PSG şi Manchester United nu au confirmat oficial transferul până în prezent.

Di Maria a marcat patru goluri în 32 de apariţii pentru United. El a jucat pe şase posturi diferite, inclusiv mijlocaş central şi atacant, înainte de a suferi o accidentare care l-a făcut indisponibil toată luna decembrie. De atunci, apariţiile sale în tricoul lui Manchester United au fost din ce în ce mai rare.

Internaţionalul argentinian şi-a început cariera la Rosario Central, apoi a trecut la Benfica Lisabona, înainte de a ajunge la Real Madrid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici