Angela Merkel, mesaj de susţinere pentru clubul Borussia Dortmund, în urma exploziei de marţi

Cancelarul german Angela Merkel a discutat la telefon cu preşedintele executiv al clubului Borussia Dortmund, Hans-Joachim Watzke, miercuri, şi i-a transmis susţinerea sa faţă de club, în urma exploziei în care a fost implicat autocarul echipei, marţi seara, înaintea meciului cu AS Monaco.

245 afișări
Imaginea articolului Angela Merkel, mesaj de susţinere pentru clubul Borussia Dortmund, în urma exploziei de marţi

"Merkel şi Watzke au discutat situaţia în detaliu. Cancelarul Germaniei apreciază faptul că echipa nu se lasă pradă panicii şi va juca meciul, într-o situaţie dificilă. Ea este la curent cu cele mai recente informaţii şi îi ţine pumnii strânşi echipei Borussia Dortmund, în această seară", se arată într-un comunicat al clubului german.

Trei explozii au vizat, marţi seară, autocarul echipei germane de fotbal Borussia Dortmund în timp ce se deplasa spre stadion pentru disputarea partidei cu AS Monaco, jucătorul Marc Bartra şi un agent de poliţie fiind răniţi.

TITLURILE ZILEI

Programat iniţial marţi seara, meciul dintre Borussia Dortmund şi AS Monaco, din prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, se va disputa miercuri, de la 19:45.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici