Angelique Kerber este prima finalistă de la Wimbledon

Angelique Kerber s-a calificat, joi, în finala turneului de la Wimbledon, învingând-o cu un dublu 6-3 pe Jelena Ostapenko (cap de serie 12).

213 afișări
Imaginea articolului Angelique Kerber este prima finalistă de la Wimbledon

Foto: Pixabay

Kerber a evoluat foarte bine pe propriul serviciu, cedând doar 10 puncte pe lansare în primul set şi alte patru într-un sprint agresiv spre victorie, care a dus-o la 6-3 şi 5-1 în mai puţin de o oră. Jelena Ostapenko, care în primele trei game-uri a reuşit nu mai puţin de 12 lovituri câştigătoare, a ajuns să rateze într-un ritm ce nu a mai putut fi susţinut de loviturile câştigătoare. Letona a încheiat partida cu 35 de greşeli neforţate şi 30 de lovituri câştigătoare, în timp ce Kerber a greşit de 5 ori mai puţin şi a lovit decisiv de 3 ori mai puţin (7-10 bilanţul final).

Singura ezitare a nemţoaicei a venit în finalul setului doi, când Ostapenko a reuşit să salveze o minge de meci, a luat break şi a ameninţat şi cu un al doilea game pe retur, consecutiv. Kerber a închis ocazia şi a închis meciul cu 6-3, după 1 oră şi 7 minute.

Angelique Kerber va juca în finală împotriva învingătoarei semifinalei a doua, dintre Serena Williams şi Julia Goerges.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici