Angelique Kerber va fi pregătită de Wim Fissette, fostul antrenor al Simonei Halep

Fostul lider mondial Angelique Kerber a renunţat, joi, la colaborarea cu antrenorul Torben Beltz şi a anunţat va fi pregătită de belgianul Wim Fissette, care a colaborat cu Simona Halep în 2014.

201 afișări
Imaginea articolului Angelique Kerber va fi pregătită de Wim Fissette, fostul antrenor al Simonei Halep

Angelique Kerber va fi pregătită de Wim Fissette, fostul antrenor al Simonei Halep

"A fost dificil, dar sunt pe punctul să încep un nou capitol în cariera mea, cu un nou antrenor. Mulţumesc, Torben Beltz, pentru tot ce ai făcut pentru mine! Împărţim cele mai frumoase amintiri din cariera mea de până acum. Nu mi-ai fost doar antrenor, ci şi un prieten adevărat", a scris Kerber pe Twitter.

Kerber a dezvăluit, într-o altă postare pe reţeaua de socializare respectivă, că va colabora cu Wim Fissette: "Se apropie noul sezon şi sunt foarte încântată să încep să lucrez cu noul meu antrenor, Wim Fissette. Este o nouă şansă şi sunt curioasă să văd ce putem realiza împreună", a adăugat jucătoarea în vârstă de 29 de ani.

Sub comanda lui Torben Beltz, Kerber a avut un an 2016 de excepţie, pe care l-a încheiat pe primul loc în ierarhia mondială. În 2016, Kerber a reuşit să câştige Australian Open şi US Open, primele şi singurele sale turnee de Grand Slam. În 2017, însă, a avut evoluţii sub aşteptări şi va încheia anul pe locul 21 WTA.

În vârstă de 37 de ani, Wim Fissette a antrenat-o pe Simona Halep în 2014, an în care românca a jucat finala turneului de la Roland Garros, pe care a pierdut-o în faţa Mariei Şarapova. În acelaşi sezon, Halep a mai ajuns în sferturi de finală la Australian Open şi în semifinale la Wimbledon.

De-a lungul carierei, Fissette le-a mai pregătit pe Kim Clijsters, Sabine Lisicki, Victoria Azarenka, Sara Errani şi, ultima oară, pe Johanna Konta.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici