Anghel Iordănescu este suspect de COVID

  • Iordănescu crede că are COVID după ce a făcut febră la câteva zile de la evenimentul Gabrielei Firea.
  • Primarul Bucureştiului a anunţat lista pentru Consiliul General, iar Anghel Iordănescu este prezent.
  • În echipa Gabrielei Firea mai sunt nume importante din sportul românesc: Cornel Dinu, Daniel Pancu, Elisabeta Lipă
1411 afișări
Imaginea articolului Anghel Iordănescu este suspect de COVID

Mediafax

Anghel Iordănescu nu s-a simţit bine în ultimele zile şi a decis să meargă la spital pentru un control amănunţit. A fost testat imediat ce a ajuns la spital, iar acum aşteaptă rezultatul testului pentru COVID-19.

Fostul selecţioner al României a participat în urmă cu doar câteva zile la evenimentul Gabrielei Firea. Iordănescu este pe lista de consilieri a actualului primar.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici