Anghel Iordănescu: Mi-aş dori ca băieţii să aibă tupeu, să se depăşească! E un meci foarte imporant

Anghel Iordănescu, selecţionerul naţionalei României, a susţinut, sâmbătă, conferinţa de presă premergătoare meciului amical cu Spania şi a susţinut faptul că partida este foarte importantă, cu o naţională cu care rar avem ocaiza să jucam, dar şi că lista pentru convocări rămâne deschisă.

423 afișări
Imaginea articolului Anghel Iordănescu: Mi-aş dori ca băieţii să aibă tupeu, să se depăşească! E un meci foarte imporant

Anghel Iordănescu: Mi-aş dori ca băieţii să aibă tupeu, să se depăşească! E un meci foarte imporant (Imagine: Alexandru Hojda/ Mediafax Foto)

"Meciul cu Spania este unul foarte important. Foarte rar jucăm la acest nivel, cu Spania, Italia, Franţa sau Anglia. Sperăm să avem altă comportare, aştept o mobilizare exemplară şi concentrare pe toată durata partidei. Jucăm cu o fostă campioană mondială, cu o campioană a Europei, o echipă care are jucători de mare clasă, cu mulţi dintre ei la nivel extraordinar şi mă refer aici la cele mai bune echipe din Europa. În orice caz, din datele pe care le avem şi Spania va face modificări faţă de meciul cu Italia, în care a demonstrat că are clasă, având o posesie foarte bună şi controlând jocul", a spus Iordănescu.

Selecţionerul a recunoscut că vor apărea modificări în echipa de start faţă de meciul de miercuri, 23 martie, cu Lituania (1-0, la Giurgiu), dar încă îi este foarte greu să alcătuiască un prim 11 pentru meciul de pe Cluj Arena. În schimb, Iordănescu este convis că jucătorii care vor intra în teren vor da totul pentru a obţine un rezultat bun.

"Mi-e greu să vă dau formaţia cu care vom aborda jocul de mâine, dar vor apărea modificări, vor fi jucători noi în echipa de start şi sunt convins că cei care vor intra vor face totul pentru a obţine un rezultat pe măsura doleanţelor. Dorim să menajăm terenul, e clar că ne-am fi dorit să ne obişnuim cu gazonul, dar este foarte greu ca terenul să reziste pentru două antrenamente şi să mai fie şi mâine în condiţii foarte bune.

Lista pentru Euro rămâne deschisă. Nu am renunţat la niciun jucător, îi vom urmări în continuare indiferent de ce se va întâmpla. Avem criterii de selecţii la care ţinem foarte mult şi aşteptăm multe de la ei. Mâine vrem să le dăm posibilitatea jucătorilor noştri de a juca cu un adversar de calibru. Mi-aş dori ca băieţii să aibă tupeu, să se depăşească, să se ridice la înălţimea adversarilor şi să facă o impresie bună aici, la Cluj", a încheiat Anghel Iordănescu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici