Anghel Iordănescu: Piţurcă este un om serios, dacă a spus că rămâne la naţională totul este clar

Directorul tehnic al FRF, Anghel Iordănescu, a declarat, luni, după antrenamentul echipei naţionale de la Mogoşoaia, că selecţionerul Victor Piţurcă este un om serios şi nu va părăsi prima reprezentativă.

120 afișări
Imaginea articolului Anghel Iordănescu: Piţurcă este un om serios, dacă a spus că rămâne la naţională totul este clar

Anghel Iordănescu (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Piţurcă este un om serios şi atunci când a spus că rămâne şi că e sub contract, înseamnă că lucrurile sunt foarte clare. Dacă e rău sau e bine, asta nu pot să comentez. Este într-adevăr o situaţie mai specială şi cred că nu îl ajută nici pe Piţurcă, nici echipa naţională", a spus Iordănescu.

Oficialul FRF a afirmat că România are o şansă importantă în meciul cu Grecia, deoarece jucătorii eleni au puţine meciuri în picioare. "E un meci special pentru România, iar o victorie ar însemna enorm în ecuaţia calificării. Am foarte mare încredere şi sunt foarte optimist. Pentru jucătorii noşti e un mare avantaj că au jucat şi au meciuri în picioare, în timp ce cea mai mare parte a fotbaliştilor greci nu au jucat niciun meci până acum. Sunt convins că este o şansă bună pentru noi şi prin faptul că se joacă fără suporteri şi prin faptul că au un antrenor nou, care a făcut performanţe la echipa de club, dar la naţională este altceva", a precizat Iordănescu.

Anghel Iordănescu a asistat, luni, la primul antrenament al echipei naţionale înaintea întâlnirii cu Grecia. La şedinţa de pregătire ce a durat o oră a fost prezent şi fostul preşedinte al FRF, Mircea Sandu, care a plecat la jumătatea antrenamentului.

Echipa naţională a României va debuta, duminică, 7 septembrie, de la ora 21.45, în preliminariile Campionatului European din 2016, urmând să întâlnească selecţionata Greciei, pe Stadionul Karaiskakis din Pireu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici