Anghel Iordănescu: Steaua a meritat victoria, e o diferenţă valorică între cele două echipe

Selecţionerul Anghel Iordănescu a declarat, miercuri seară, că Steaua a meritat victoria în finala Cupei Ligii Adeplast, scor 3-0, cu Pandurii Târgu Jiu, şi a subliniat că este trist pentru fiul său, Edward Iordănescu, antrenorul formaţiei gorjene.

90 afișări
Imaginea articolului Anghel Iordănescu: Steaua a meritat victoria, e o diferenţă valorică între cele două echipe

Anghel Iordănescu (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Aş vrea să-i felicit pe cei de la Steaua şi pe Costel Gâlcă, a fost primul lui trofeu, să nu se oprească aici. Steaua a meritat victoria, a dominat jocul, l-a controlat şi şi-a creat multe alte situaţii. Există o diferenţă valorică între cele două echipe. Sunt trist pentru Edi, şi e normal să fiu trist. Cred că echipa lui putea să ofere mai mult decât a oferit, mai ales că a ajuns într-o fază a competiţiei, în finală, unde toată lumea aştepta să vadă un joc echilibrat. Cu siguranţă că este o victorie importantă pentru Steaua, este un prim trofeu şi moralul se va simţi în jocul următor. Poate să spere în continuare şi la titlu, dar asta depinde şi de jocul celor de la ASA", a spus Anghel Iordănescu.

Echipa Steaua Bucureşti a câştigat Cupa Ligii Adeplast, după ce a învins, miercuri, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-0 (1-0), formaţia Pandurii Târgu Jiu, în finala competiţiei. Golurile au fost marcate de Iancu '3 (penalti), Chipciu '54 şi Ţucudean'67.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici