Anghelache: Dacă Sichitiu şi-a dat demisia, îi acceptăm decizia

Vicepreşedintele Consiliului Director al clubului ACSMU Poli Iaşi, Constantin Anghelache, a declarat, vineri, că respectă decizia preşedintelui executiv, Grigore Sichitiu, de a-şi da demisia de la gruparea ieşeană, transmite corespondentul MEDIAFAX..

20 afișări
Imaginea articolului Anghelache: Dacă Sichitiu şi-a dat demisia, îi acceptăm decizia

Anghelache: Dacă Sichitiu şi-a dat demisia, îi acceptăm decizia (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Nu ştiam că Sichitiu a luat decizia de a-şi da demisia. Dacă a făcut-o din motive personale, este dreptul lui să o facă. Fiind pus în faţa unei astfel de situaţii, nu putem decât să îi acceptăm decizia pe care a luat-o. Rămâne să vedem cine va fi noul preşedinte al echipei ieşene. Nu avem niciun nume pentru funcţia de preşedinte executiv deoarece nu ne aşteptam la o asemenea decizie", a
spus Constantin Anghelache.

Oficialul grupării ieşene a precizat că nu a avut niciun diferend cu Grigore Sichitiu, aşa cum s-a vehiculat în presă: "Nu ştiu ce spune presa, eu vă spun că nu am avut niciun diferend cu domnul Sichitiu. Împreună cu el am reuşit să aducem la Iaşi o echipă care să joace în Liga a II-a şi care să aibă şanse mari de promovare. Când Sichitiu a făcut lotul în vară, eu nu m-am pronunţat,
chiar dacă s-a renunţat la o parte dintre jucători aduşi de mine de la Breaza. Eu nu am luat nicio decizie la această echipă, tocmai pentru a nu intra în vreun conflict cu cineva".

Constantin Anghelache a mai spus că nu se pune problema să plece de la gruparea ieşeană. "Eu am lucrat de-a lungul carierei la Dinamo, la FC Braşov şi Rapid. Am un nume în fotbalul românesc şi nu am venit la Iaşi pentru bani. Dacă pleacă domnul Sichitiu sau domnul Negoiţă, nu înseamnă că rebuie să plec şi eu atâta timp cât cei de la Iaşi au nevoie de mine. Dacă voi vedea că lucrurile nu merg aşa cum ar trebui, fiţi convinşi că voi pleca eu singur fără să mă dea cineva afară", a conchis Anghelache.

Preşedintele executiv al clubului ACSMU Poli Iaşi, Grigore Sichitiu, a declarat vineri, pentru MEDIAFAX, că a luat decizia de a-şi da demisia din funcţia deţinută la gruparea din dealul Copoului, fără să precizeze care a fost motivul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici