Anglia - Franţa 44-8, în Turneul celor 6 Naţiuni la rugby

Cel mai aşteptat meci al etapei a doua din Turneul celor 6 Naţiuni la rugby s-a jucat duminică pe stadionul Twickenham din Londra, unde Anglia a primit vizita ”Cocoşilor” francezi.

237 afișări
Imaginea articolului Anglia - Franţa 44-8, în Turneul celor 6 Naţiuni la rugby

Anglia - Franţa 44-8, în Turneul celor 6 Naţiuni la rugby

Meciul nu a avut însă istoric: Anglia s-a impus cu 44-8, fiind foarte aproape de a bate recordul de puncte stabilit în 1911 între cele două (37-0). Jucătorii decisivi au fost aripa Jonny May – 3 eseuri marcate şi mijlocaşul la deschidere Owen Farrell – 1 eseu, 3 transformări şi două lovituri de pedeapsă.

Anglia rămâne astfel neînvinsă în actualul sezon, după ce s-a impus şi în prima etapă, în deplasare, 32-20 cu Irlanda. Neînvişi după două etape mai sunt doar galezii, care s-au impus sâmbătă în Italia, cu 26-15. În prima etapă, Ţara Galilor câştigase la Paris cu 24-19.

În al treilea meci din etapa a doua, Irlanda a învins în deplasare Scoţia, scor 22-13.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici