Anglia, la picioarele Emmei Răducanu, după victoria de la New York

  • Regina Elisabeta a doua a Marii Britanii a felicitat-o pe Emma Răducanu imediat după meci, printr-o scrisoare publicată pe conturile de socializare ale monarhiei.
  • Pe contul de Instagram al ei şi al prinţului William, Kate a transmis un mesaj de felicitare pentru sportiva cu tată român.
11658 afișări
Imaginea articolului Anglia, la picioarele Emmei Răducanu, după victoria de la New York

Anglia, la picioarele Emmei Răducanu, după victoria de la New York

„Te felicit pentru triumful de la US Open. E o realizare remarcabilă la o vârstă atât de tânără şi e dovada muncii tale extraordinare şi a dedicării. N-am nicio îndoială că performanţa ta ieşită din comun, alături de cea a adversarei, Leylah Fernandez, va inspira următoarea generaţie a jucătorilor de tenis. Îţi trimit cele mai calde urări, ţie şi mulţilor tăi fani. Elizabeth R.”, i-a transmis Emmei Regina.

O altă membră a Casei Regale, Kate Middleton, i-a scris Emmei Răducanu, care a câştigat US Open la vârsta de 18 ani fără să piardă vreun set.

„Felicitări uriaşe @EmmaRaducanu pentru performanţele tale uimitoare şi victoria istorică de Grand Slam! Incredibil - suntem cu toţii atât de mândri de tine ”, a scris Kate pe platformă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici