Aniversare pentru Cătălina Ponor, alături de familie şi prieteni, la împlinirea a 25 de ani

Gimnasta Cătălina Ponor, dublă medaliată la Jocurile Olimpice de la Londra, împlineşte luni 25 de ani, ea sărbătorindu-şi ziua de naştere în seara precedentă, cu familia şi prietenii.

807 afișări
Imaginea articolului Aniversare pentru Cătălina Ponor, alături de familie şi prieteni, la împlinirea a 25 de ani

Cătălina Ponor (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

La doar o săptămână de la revenirea de la JO de la Londra, la care a cucerit medalia de argint la sol şi pe cea de bronz cu echipa României, Cătălina Ponor a avut un alt motiv de sărbătoare: împlinirea vârstei de 25 de ani. Petrecerea a avut loc duminică seara, la Constanţa, cu toţi cei dragi.

"Am sărbătorit duminică seara, pentru că ziua Cătălinei pica luni. Au fost cei dragi alături, familie şi prieteni, a fost foarte frumos, cu de toate, şi tort, şi bucurii, şi cadouri şi bună dispoziţie. M-am bucurat enorm că s-a simţit bine şi că este fericită. Când îţi vezi copilul fericit, e cel mai bine. Astăzi e de fapt ziua ei, dar Cătălina cel mai probabil se va odihni cam toată ziua", a declarat Carmen Ponor, mama Cătălinei, pentru MEDIAFAX.

La 25 de ani, Cătălina este multiplă medaliată europeană, mondială şi olimpică. Gimnasta a anunţat înaintea JO de la Londra că ar urma să-şi încheie cariera, dar după revenirea acasă a spus că se mai gândeşte şi că este posibil să participe la Campionatele Mondiale din 2013.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici