Anthony Joshua l-a învins pe Carlos Takam şi şi-a păstrat titlul mondial la categoria grea

Pugilistul britanic Anthony Joshua l-a învins, sâmbătă seară, pe franco-camerunezul Carlos Takam, pe Stadionul Principality din Cardiff, în faţa a 70.000 de spectatori, şi şi-a păstrat titlul mondial la categoria grea, în versiunile IBF şi WBA.

1091 afișări
Imaginea articolului  Anthony Joshua l-a învins pe Carlos Takam şi şi-a păstrat titlul mondial la categoria grea

Anthony Joshua l-a învins pe Carlos Takam şi şi-a păstrat titlul mondial la categoria grea

Joshua (28 de ani) l-a învins pe Takam (36 de ani) prin knockout tehnic, arbitrul oprind lupta în runda a 10-a.

Anthony Joshua a ajuns astfel la 20 de victorii din tot atâtea posibile, de-a lungul carierei sale. Britanicul s-a impus de fiecare dată prin knockout. Carlos Takam are, în total, 35 de victorii, dintre care 27 prin knockout, patru înfrângeri şi o remiză.

A fost primul meci al lui Joshua după succesul din luna aprilie în faţa ucraineanului Vladimir Kliciko, în urma căruia şi-a păstrat centura de campion IBF la categoria grea şi şi-a adjudecat titlul WBA vacant.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici