Antici: Este finalul perfect al unei campanii extraordinare

Selecţionerul Serbiei, Radomir Antici, a declarat, la finalul victoriei, cu scorul de 5-0, împotriva României, că acesta a fost finalul perfect al unei campanii extraordinare reuşite de echipa sa şi că şi-a stăpânit cu greu lacrimile la sfârşitul partidei de la Belgrad.

13 afișări
Imaginea articolului Antici: Este finalul perfect al unei campanii extraordinare

Antici: Este finalul perfect al unei campanii extraordinare

"Am confirmat calitatea echipei Serbiei. Sunt extrem de fericit, am obţinut o victorie mare, iar sârbii meritau asta. Este finalul perfect al unei campanii de calificare extraordinare. Am arătat o imagine reală a Serbiei, este un succes important, dar mergem înainte. Simt o fericire pe care n-o pot exprima în cuvinte, nu se compară cu niciun succes de-al meu din trecut. Am rezistat presiunii, am câştigat fără dubii", a spus Antici la postul naţional de televiziune RTS.

Radomir Antici a afirmat, apoi, la conferinţa de presă de după meci, că echipa sa a intrat în istorie.

"Abia mi-am putut stăpâni lacrimile, a fost cel mai frumos mod de a ne reprezenta ţara. Am folosit această oportunitate de a trimite lumii o imagine superbă a Serbiei. Îmi voi aminti mereu de această noapte, e mai mult decât o victorie, trebuie să trăieşti asta ca să îţi dai seama. Echipa a făcut faţă presiunii, a jucat incredibil. Ne-am dorit enorm victoria, pentru a obţine, în sfârşit, calificarea matematică. Le mulţumesc jucătorilor pentru joc şi efort, au ridicat prestigiul ţării. Serbia a demonstrat că are şi individualităţi, dar şi o mare echipă. Echipa naţională a scris o nouă pagină în istoria Serbiei, nu doar în fotbal, ci în general. Nu numai că am învins şi ne-am calificat, dar am făcut-o de o manieră autoritară, această echipă are un viitor frumos. Africa, venim! Mergem unde ne este locul. Am arătat că suntem sârbi în cel mai frumos mod, am nişte băieţi de aur", a spus Antici.

Mii de sârbi au ieşit pe străzile Belgradului şi nu numai pentru a sărbători calificarea la CM 2010, în centrul oraşului fiind aşteptaţi şi componenţii naţionalei Serbiei, într-un autobuz descoperit.

Reprezentativa de fotbal a României a fost învinsă , sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 5-0 (1-0), de naţionala Serbiei, în penultima etapă a grupei a 7-a a preliminariilor Cupei Mondiale din 2010, echipa pregătită de Radomir Antici obţinând astfel calificarea la competiţie din Africa de Sud.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici