Antonio Conte va rămâne antrenor principal al lui Tottenham şi în sezonul următor

Clubul englez din Premier League, Tottenham Hotspur, va fi antrenat în sezonul viitor de acelaşi antrenor italian Antonio Conte, conform BBC Sport. Existau îndoieli cu privire la rămânerea italianului, în ciuda faptului că Spurs s-a calificat în Liga Campionilor.

61 afișări
Imaginea articolului Antonio Conte va rămâne antrenor principal al lui Tottenham şi în sezonul următor

Sursa Foto -Antonio Conte, Facebook

Cu toate acestea, vestea de la mijlocul săptămânii că proprietarii ENIC vor injecta 150 de milioane de lire sterline în club a risipit temerile legate de posibilitatea ca Tottenham să nu satisfacă cererile de îmbunătăţire ale lui Conte.

Conte s-a întâlnit vineri în Italia cu directorul sportiv Fabio Paratici şi şi-a reafirmat angajamentul faţă de club.

Rămâne de văzut dacă Conte va fi dispus să îşi prelungească contractul.

Înţelegerea actuală a tehnicianului de 52 de ani se încheie în 2023, deşi contractul conţine o opţiune de prelungire pentru încă 12 luni.

Conte a fost numit antrenor al lui Tottenham în noiembrie anul trecut şi a condus clubul la un loc patru în Premier League.

Cu toate acestea, el a părut să sugereze că nu este fericit la club încă din luna februarie, părând nemulţumit de situaţia pe care a moştenit-o.

După ce a pierdut la 22 februarie în faţa lui Burnley - a patra înfrângere în cinci meciuri din Premier League - Conte a declarat că este frustrat şi că „dacă problema este antrenorul, sunt gata să plec".

De asemenea, el a părut să pună la îndoială strategia de transferuri a Spurs într-un interviu pentru Sky Italia, dar a declarat ulterior că comentariile sale au fost traduse greşit.

Cu toate acestea, Tottenham a terminat sezonul în forţă şi, după o victorie cu 3-0 în derby-ul din nordul Londrei împotriva lui Arsenal pe 12 mai, el a declarat că este "foarte fericit".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici