Antrenor Ajax Amsterdam: Suntem cu certitudine favoriţi în meciul cu Steaua

Antrenorul echipei Ajax Amsterdam, Frank de Boer, a declarat că formaţia sa este favorită în meciul de joi cu Steaua Bucureşti, din prima manşă a 16-imilor de finală ale Ligii Europa, chiar dacă adversarul este unul bun, lucru demonstrat în campionat.

589 afișări
Imaginea articolului Antrenor Ajax Amsterdam: Suntem cu certitudine favoriţi în meciul cu Steaua

Antrenor Ajax Amsterdam: Suntem cu certitudine favoriţi în meciul cu Steaua (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Suntem cu certitudine favoriţi, chiar dacă Steaua este o echipă bună, care are în componenţă mulţi jucători tineri. Nu degeaba au zece puncte avans faţă de locul doi în campionat. Noi trebuie să ne facem jocul nostru, nu vom subestima Steaua", a spus De Boer, potrivit NU Sport.

Fundaşul belgian Toby Alderweireld a afirmat şi el că Steaua este un adversar care nu trebuie privit de sus. "Cred că multă lume subestimează Steaua, dar trebuie să ne asigurăm că vom obţine un rezultat cât mai bun în primul meci. Vrem să avem un drum european cât mai lung şi acesta este primul pas. Finala este la Amsterdam şi ar fi frumos s-o jucăm. Este un vis, va trebui să muncim din greu ca să-l îndeplinim", a spus Alderweireld pentru site-ul oficial al grupării olandeze.

Fundaşul Ricardo van Rhijn a menţionat că Ajax nu are decât o variantă la partida de joi, să câştige la un scor cât mai bun. "Meciul cu Steaua este important, vrem să jucăm cât mai mult pe trei fronturi: campionat, Cupă şi Liga Europa. Nu ne gândim decât la victorie în meciul de joi, este de datoria noastră s-o obţinem", a spus Van Rhijn.

Partida Ajax Amsterdam - Steaua Bucureşti, contând pentru manşa tur a 16-imilor de finală ale Ligii Europa, se va disputa, joi, de la ora 22.05, pe Amsterdam ArenA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici