Antrenor Rayo: Gesturi precum cel al lui Raţ nu fac bine imaginii clubului

Tehnicianul formaţiei Rayo Vallecano, Paco Jemez, a declarat că gestul lui Răzvan Raţ de a lovi un atacant al echipei Celta Vigo, afectează imaginea clubului, însă a subliniat că poate înţelege o astfel de greşeală, informează site-ul oficial al grupării spaniole.

126 afișări
Imaginea articolului Antrenor Rayo: Gesturi precum cel al lui Raţ nu fac bine imaginii clubului

Răzvan Raţ (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

"Nu am văzut faza, dar cred că a fost eliminat corect. Nu trebuia să se întâmple aşa ceva, mai ales că noi conduceam cu 3-0. Greşelile se plătesc şi acum e rândul nostru să plătim, pentru că nu vom putea conta pe Raţ etapa viitoare şi probabil în alte runde. Nu-mi plac aceste gesturi care nu fac bine imaginii clubului, dar pot să înţeleg că uneori îţi pierzi capul şi faci astfel de greşeli. Vom încerca să facem totul pentru a nu se mai întâmpla aşa ceva", a declarat Paco Jemez la conferinţa de presă de după meci.

TITLURILE ZILEI

Fundaşul Răzvan Raţ a fost eliminat în meciul pe care Rayo Vallecano l-a câştigat, cu scorul de 3-0, în faţa formaţiei Celta Vigo, după ce a lovit un jucător advers, care a suferit o fractură de piramidă nazală. Raţ a primit cartonaşul roşu în minutul 63 după ce l-a lovit cu cotul în faţă, fără minge, pe atacantul formaţiei Celta, Charles Dias, la o fază de atac a oaspeţilor.

Golurile formaţiei Rayo au fost marcate de Rochina '26 şi Alberto Bueno '49, '60.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici