Antrenor rus, decedat după ce a fost bătut

Antrenorul secund al echipei FC Luch-Energia Vladivostok (liga secundă), Iuri Şişlov, în vârstă de 65 de ani, a decedat, joi, într-un spital din Moscova, în urma unor lovituri primite, informează presa rusă.

18 afișări

Şişlov, fost tehnican şi director sportiv în cadrul mai multor cluburi ruse, a fost găsit grav rănit, în apropierea apartamentului său din Moscova. El a fost transportat de urgenţă la spital, dar medicii nu au putut să-l salveze. Poliţia a deschis o anchetă, dar nu a comunicat nicio informaţie în legătură cu acest caz.

Şişlov a lucrat de-a lungul timpului la echipe din Ramenskoe, Kamîşin, Orel, Elista, Togliati, Vladivostok, Vladikavkaz şi Iaroslavl.

De curând, el a depus mărturie în faţa unui tribunal, într-un proces împotriva lui Vladimir Şepel, fost manager general al echipei Şinnik Iaroslavl. În urma procesului, Şepel a fost condamnat la cinci ani de închisoare, iar mass-media rusă speculează că agresarea tehnicianului ar putea avea o legătură cu mărturia sa în acest caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici