Antrenor secund Victoria Brăneşti: A fost fault în atac la golul lui Zicu

Antrenorul secund al echipei Victoria Brăneşti, Ciprian Urican, a declarat, duminică seară, după înfrângerea, cu scorul de 2-1, din meciul cu FC Timişoara, că la al doilea gol al timişorenilor, înscris de Ianis Zicu, a fost fault în atac.

66 afișări
Imaginea articolului Antrenor secund Victoria Brăneşti: A fost fault în atac la golul lui Zicu

Antrenor secund Victoria Brăneşti: A fost fault în atac la golul lui Zicu (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Noi am avut cinci ocazii şi nu am dat gol, iar ei dintr-o singură ocazie au reuşit să înscrie. Am pierdut pentru că golul lui Zicu a venit prea repede după al nostru. A fost fault în atac la golul lui Zicu. Dacă nu marcau la acea fază, nu mai marcau şi se termina egal", a spus Urican.

Fotbalistul Vali Negru, autorul golului de 1-1, a subliniat, de asemenea, că a fost faut în atac la reuşita lui Zicu. "Jucătorul nostru a vrut să dea cu capul şi Zicu l-a împins. Arbitrul a vrut să fluiere, dar când a văzut că mingea e în poartă s-a răzgândit. Când i-am reproşat că a fost fault în atac a zis «Da ce nu v-a convenit când aţi primit cu Steaua penalti şi n-a fost?»", a afirmat Negru.

Formaţia Victoria Brăneşti a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-0), de FC Timişoara, într-un meci din etapa a V-a a Ligii I. Golurile învingătorilor au fost marcate de Magera '39 şi Zicu '82. Pentru oaspeţi a înscris Vali Negru, în minutul 81.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici