Antrenor ŢSKA Sofia: Ne dorim să câştigăm cu Steaua

Antrenorul ŢSKA Sofia, Milen Radukanov, a declarat miercuri, la plecarea spre Cluj-Napoca, unde va avea loc meciul cu FC Steaua din prima manşă a play-off-ului Ligii Europa, că o înfrângere la limită nu l-ar mulţumi, informează publicaţia bulgară Novsport.

135 afișări
Imaginea articolului Antrenor ŢSKA Sofia: Ne dorim să câştigăm cu Steaua

Antrenor ŢSKA Sofia: Ne dorim să câştigăm cu Steaua (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Scopul nostru este ca echipa să joace un fotbal de calitate şi să obţină un rezultat bun la Cluj. Starea noastră de spirit este una de optimism. Am urmărit ultimele meciuri ale Stelei, deţinem toate informaţiile necesare despre adversar. Vrem să jucăm cu calm şi încredere. Ne dorim să câştigăm şi nu ne-ar satisface o înfrângere la limită", a spus Radukanov.

Directorul executiv al grupării bulgare, Ventislav Jivkov, a afirmat că un rezultat de egalitate la Cluj ar fi foarte bun. "Ştim că întâlnim un adversar serios, dar vom lupta pentru o victorie. Am fi satisfăcuţi şi cu un egal, având în vedere că jucăm în deplasare. La Sofia, oricum trebuie să învingem. Dacă ne vom califica, jucătorii vor fi răsplătiţi cu prime decente", a spus Jivkov.

Presa bulgară scrie că, deşi a făcut deplasarea în România, atacantul brazilian Junior Moraes nu va evolua, el neavând drept de joc.

Partida Steaua Bucureşti - ŢSKA Sofia, din prima manşă a play-off-ului Ligii Europa, va avea loc joi, de la ora 20.30, la Cluj-Napoca, şi va fi transmisă de ProTV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici