Antrenorii preferaţi de suporterii dinamovişti, după plecarea lui Cosmin Contra

  • Cosmin Contra a anunţat joi că renunţă la postul de antrenor al echipei de fotbal Dinamo Bucureşti, iar suporterii vorbesc că în locul lui şi-ar dori nume mari, puţin probabile pentru bugetul lui Dinamo
  • Nume realiste propuse sunt Teja, Bergodi sau Mulţescu.
721 afișări
Imaginea articolului Antrenorii preferaţi de suporterii dinamovişti, după plecarea lui Cosmin Contra

Antrenorii preferaţi de suporterii dinamovişti, după plecarea lui Cosmin Contra

Mai mulţi jucători de la Dinamo Bucureşti sunt pe picior de plecare din cauza situaţiei financiare de la club.

După ce antrenorul Cosmin Contra a anunţat că se desparte de echipă, pe paginile de social media suporterii dinamovişti se întrec în propuneri mai mult sau mai puţin viabile, cele mai puţin probabile fiind Guardiola, Zidane şi Pochettino.

„Plec cu sentimentul că puteam să fac mai mult pe tema sportivă, dar asta e…”, a spus Cosmin Contra la plecare, după ultimul antrenament la care a participat joi dimineaţa.

„Suporterii trebuie să înţeleagă că sănătatea e mai presus de orice, îmi pare rău că n-am putut să fac mai mult. Nu mai revin în România!”, a mai spus el.

Contra a confirmat că jucătorii spanioli Borja Valle si Isma Lopez, dar şi venezueleanul Alexander Gonzales s-au prezentat la Saftica, dar nu au participat la antrenament.

Conform site-ului suporterilor dinamo1948.club, ar fi plecat în Spania şi preparatorul Javi Reyes, însoţit de antrenorul de portari al clubului.

Aceaşi sursă susţine că s-au prezentat însă la antrenament Cătălin Mulţescu, pentru a antrena portarii, şi Gică Mihali, chemat să stea pe bancă în postura de antrenor secund.

Au fost rechemaţi în lot de la echipa secundă Andrei Sin şi Andreas Mihaiu şi sunt şanse să fie adus şi portarul Mihai Esanu.

În mediile sociale, suporterii câinilor roşii au început să facă propuneri sau să încerce să anticipeze numele celui care îl va înlocui pe Cosmin Contra. Cele mai puţin probabile propuneri sunt Ioan Andone, Răzvan Lucescu, Marius Şumudică sau Mircea Rednic.

Sugesti mai realiste sunt Mihai Teja, Cristiano Bergodi, Gigi Mulţescu, Valeriu Răchită sau chiar Vasile Miriuţă.

Evident se fac şi glume, cei mai mai mulţi ultraşi cerând să vină Guardiola, Zidane sau Pochettino.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici