Video Antrenorul echipei de fotbal australian Adelaide Crows a fost înjunghiat mortal de fiul său - VIDEO

Antrenorul echipei de fotbal australian Adelaide Crows, Phil Walsh, a fost înjunghiat mortal, în noaptea de joi spre vineri, în locuinţa sa, de fiul său, acesta din urmă fiind arestat şi pus sub acuzare, informează cnn.com.

632 afișări

Walsh, care avea 55 de ani, a fost lovit de mai multe ori cu cuţitul. El a primit îngrijiri din partea echipajului de ambulanţă sosit la faţa locului, dar nu a mai putut fi salvat. Fiul în vârstă de 26 de ani al tehnicianului locuia împreună cu Phil Walsh şi cu soţia acestuia.

"Poliţia a constatat că, în jurul orei 02.00 a existat un conflict între fiu şi cei doi, în care domnul Walsh şi soţia sa au fost răniţi", a explicat Des Bray, reprezentant al poliţiei.

Fiul lui Walsh a fost arestat la scurt timp după incident, la aproximativ 2,5 kilometri de locuinţa antrenorului.

Ca urmare a decesului lui Walsh, meciul pe care echipa Adelaine Crows ar fi trebuit să îl dispute, duminică, în compania formaţiei Geelong Cats, a fost anulat, iar cele două echipe au primit câte două puncte, ca pentru o remiză.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici