Antrenorul echipei Dinamo Zagreb şi preşedintele clubului, anchetaţi pentru corupţie

Poliţia anticorupţie din Croaţia (USKOK) a deschis o anchetă ce-i vizează pe oficialii clubului Dinamo Zagreb, grupare care a câştigat sezonul trecut al zecelea titlu de campioană la rând, printre cei cerecetaţi numărându-se antrenorul echipei, Zoran Mamici, şi preşedintele Zdravko Mamici.

78 afișări
Imaginea articolului Antrenorul echipei Dinamo Zagreb şi preşedintele clubului, anchetaţi pentru corupţie

Preşedintele clubului Dinamo Zagreb, Zdravko Mamici (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Conducătorii clubului Dinamo Zagreb sunt anchetaţi pentru corupţie şi evaziune fisclă", a anunţat un comunicat al USKOK, informeză L'Equipe.

Autorităţile nu au dat publicităţii numele celor vizaţi, dar gruparea din capitala Croaţiei a precizat că atât preşedintele Zdravko Mamici, cât şi fratele său, Zoran, antrenorul echipei, sunt cercetaţi în acest caz.

Cei doi oficiali, care au afirmat că vor colabora cu poliţia, se află cu echipa într-un stagiu de pregătire în Slovenia. Potrivit presei croate, poliţia a percheziţionat sediul clubului şi locuinţele fraţilor Mamici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici