Antrenorul echipei norvegiene Molde FK va folosi cea mai bună echipă contra Stelei

Antrenorul echipei norvegiene Molde FK, Ole Guunar Solskjaer, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că în partida cu Steaua, contând pentru etapa a patra a grupelor Ligii Europa, va alinia cel mai bun lot pe care îl are la dispoziţie.

277 afișări
Imaginea articolului Antrenorul echipei norvegiene Molde FK va folosi cea mai bună echipă contra Stelei

Ole Gunnar Solskjaer anunţă că va folosi cea mai bună echipă contra Stelei

La meciul din urmă cu două săptămâni de la Bucureşti, 2-0 pentru Steaua, Solskjaer a lăsat în Norvegia majoritatea titularilor, aliniind o echipă formată din multe rezerve, informează aftenposten.no.

"Data trecută a trebuit să mergem în România, apoi urma meciul cu Rosenborg. Acum avem meci acasă şi este de datoria noastră să practicăm un fotbal ofensiv în faţa propriilor suporteri. Ne dorim să trecem de faza grupelor, este unul dintre obiectivele noastre, şi voi folosi cea mai bună echipă pe care o am la dispoziţie", a spus Solskjaer, care a anunţat că tot lotul este valid, cu excepţia lui Even Hovland şi Magne Hoseth, care se resimt puţin.

Mijlocaşul Daniel Berg Hestad, care a cerut să rămână acasă în vederea partidei cu Rosenborg, a dezvăluit că i-a transmis un mesaj lui Solskjaer înaintea meciului tur în care îşi arăta dezamăgirea pentru decizia luată.

"Toţi jucătorii preferă astfel de meciuri pe stadioane mari şi în faţa unui public numeros. Aveam nevoie de o pauză, care mi-a şi priit. Steaua este o echipă care joacă bine, poate cea mai bună echipă din grupă, iar pentru cei care au jucat în tur a fost un test dificil. Totuşi rezultatele din grupă arată că echipele sunt apropiate ca valoare", a adăugat Daniel Berg Hestad.

Partida Molde FK - Steaua, contând pentru etapa a IV-a a grupei E a Ligii Europa, se va disputa, joi, de la ora 20.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici