Antrenorul echipei Sepsi OSK, Leo Grozavu, a fost suspendat două etape după meciul cu FCSB

Leo Grozavu, antrenorul echipei fotbal de Liga 1 Sepsi OSK a primit miercuri o suspendare de 2 etape şi o penalitate sportivă de 320 de lei din partea Comisiei de Disciplină a Federaţiei Românde de Fotbal, după un cartonaş roşu primit în meciul cu FCSB.

628 afișări
Imaginea articolului Antrenorul echipei Sepsi OSK, Leo Grozavu, a fost suspendat două etape după meciul cu FCSB

Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de de Fotbal a aplicat antrenorului echipei de fotbal Sepsi OSK, Leo Grozavu, o suspendare de două etape şi o penalitate sportivă de 320 de lei, după ce a primit un cartonaş roşu în meciul cu FCSB.

În aceaşi cauză a fost sancţionat şi clubul ACS Sepsi OSK Sf. Gheorghe cu avertisment şi o penalitate sportivă de 3.000 lei.

Tot miercuri, Comisia de Disciplină a FRF a decis suspendarea jucătorului Vladimir Screciu (Universitatea Craiova), pentru două etape şi o penalitate sportivă de 3.000 lei pentru eliminarea din partida U Craiova 1948 CS - ACS Sepsi OSK Sf. Gheorghe.

Fofana Boubacar (Sepsi OSK) a fost la rândul său suspendat pentru o etapă şi a primit şi o penalitate sportivă de 740 lei, pentru eliminarea din acelaşi meci.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici