Antrenorul echipei spaniole Sevilla are cancer şi le-a dat vestea jucătorilor la pauza meciului cu Liverpool

Sevilla şi Liverpool au fost, marţi seară, protagonistele unuia dintre cele mai frumoase meciuri din acest sezon de Liga Campionilor. Conduşi cu 3-0, andaluzii au reuşit să revină, să smulgă un egal în prelungiri şi să prelungească seria de invincibilitate pe teren propriu.

7915 afișări
Imaginea articolului Antrenorul echipei spaniole Sevilla are cancer şi le-a dat vestea jucătorilor la pauza meciului cu Liverpool

Antrenorul Sevillei are cancer şi le-a dat vestea jucătorilor la pauza meciului cu Liverpool

Un moment foarte trist însă, s-a petrecut la pauza meciului. Potrivit Marca, Eduardo Berizzo (48 de ani) s-a folosit de cele 15 minute dintre reprize pentru a le da fotbaliştilor săi o veste grea: suferă de cancer la prostată.

Conform jurnaliştilor spanioli, unii dintre jucători ştiau de problema de sănătate a tehnicianului argentinian, dar vestea a venit, totuşi, ca un şoc pentru vestiar. Iar finalul meciului a vorbit de la sine despre modul în care a fost primit mesajul tehnicianului. Imediat după golul lui Pizarro, marcat în al treilea minut de prelungiri, toţi fotbaliştii au mers spre banca tehnică pentru a se bucura alături de Berizzo.

Chestionat la finalul meciului pe seama indicaţiilor pe care le-a oferit la pauză, Berizzo a păstrat secretul: "Le-am spus jucătorilor că trebuie să joace cu sufletul şi că trebuie să arătăm mândria pe care o avem", a transmis argentinianul care va începe, cât de curând, un tratament special pentru cancer la prostată. În funcţie de rezultatul acestuia, Berizzo şi doctorii vor stabili data la care tehnicianul se va opera.

Miercuri, oficialii clubului andaluz sunt aşteptaţi să susţină o conferinţă de presă în care să facă publice problemele de sănătate ale antrenorului care sezonul trecut a ajuns cu Celta Vigo până în semifinalele Europa League. De altfel, preşedintele Jose Castro a fost întrebat despre subiect imediat după finalul meciului: "Prefer să aştept până mâine (n. red - miercuri), pentru că este o problemă personală şi complicată", a transmis acesta.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici