Antrenorul FC Braşov, după înfrângerea în faţa echipei Dinamo: Un rezultat de egalitate ne-ar fi bucurat

Tehnicianul echipei FC Braşov, Adrian Szabo, a declarat sâmbătă seară, după înfrângerea din meciul cu Dinamo, scor 1-2, că un egal l-ar fi bucurat, dar formaţia sa a jucat fără convingere, astfel că nu putea să obţină o remiză.

58 afișări
Imaginea articolului Antrenorul FC Braşov, după înfrângerea în faţa echipei Dinamo: Un rezultat de egalitate ne-ar fi bucurat

Adrian Szabo (Imagine: Dan Tautan/ Mediafax Foto)

"Un rezultat de egalitate ne-ar fi bucurat, dar în prima repriză am jucat fără convingere... Am arătat şi astăzi că putem să jucăm, să construim. Dinamo are jucători de mare valoare chiar şi tineri", a spus Szabo la postul Look TV.

Formaţia Dinamo a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), echipa FC Braşov, într-un meci din etapa a şasea a Ligii I. Golurile învingătorilor au fost marcate de Cordoş '34 şi C. Matei '63. Pentru FC Braşov a înscris Aganovici, în minutul 86.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici