Antrenorul Leo Grozavu a fost demis de Petrolul Ploieşti

Petrolul Ploieşti a anunţat oficial că vineri, 19 octombrie, a fost ultima zi a tehnicianului Leo Grozavu la clubul din judeţul Prahova.

573 afișări
Imaginea articolului Antrenorul Leo Grozavu a fost demis de Petrolul Ploieşti

Antrenorul Leo Grozavu a fost demis de Petrolul Ploieşti

"Începând de astăzi, FC Petrolul Ploieşti a decis rezilierea contractului antrenorului principal Leo Grozavu, măsura fiind luată în contextul rezultatelor sub aşteptări obţinute de către echipa noastră în prima parte a campionatului 2018-2019 al Ligii 2 Casa Pariurilor, precum şi a ratării unuia dintre cele două obiective propuse, anume calificarea în fazele superioare ale Cupei României.

Interimatul în pregătirea echipei va fi asigurat de către Octavian Grigore, cel care va coordona antrenamentele şi va sta pe bancă la următoarele jocuri oficiale ale formaţiei noastre. Stafful tehnic va fi completat, în continuare, de către Mugur Cornăţeanu (antrenor secund), Vasile Şleam (antrenor portari) şi Ovidiu Chiribici (preparator fizic).

Totodată, în urma analizei situaţiei jucătorilor Mirel Bolboaşă, Paul Antoche şi Sergiu Arnăutu, au fost identificate anumite abateri disciplinare, însă nu de natura să conducă la excluderea lor din lot. Cei trei au fost sancţionaţi conform regulamentului de ordine interioară, iar, de astăzi, s-au prezentat la antrenamentele primei echipe.

În runda cu numărul 13 a Ligii 2 Casa Pariurilor, FC Petrolul Ploieşti va evolua duminică, de la ora 14.00, în deplasare cu AS Daco-Getica Bucureşti, meciul fiind programat să se dispute pe stadionul „Juventus-Colentina” din Capitală.

FC Petrolul îi mulţumeşte lui Leo Grozavu şi îi urează mult succes în continuare", se arată în comunicatul emis de club.

Petrolul ocupă locul 6, după 12 etape, cu 23 de puncte. Lider este Academica Clinceni, cu 27 de puncte. Sportul Snagov are de asemenea 27 de puncte, dar un golaveraj mai slab.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici