Antrenorul Michael Weiss pleacă de la Oţelul Galaţi. Liviu Ciobotariu a refuzat să preia echipa

Tehnicianul german Michael Weiss a ajuns la o înţelegere cu conducerea grupării Oţelul pentru încetarea colaborării în seara zilei de marţi, în urma unei analize a rezultatelor echipei, au declarat pentru corespondentul MEDIAFAX surse din cadrul clubului gălăţean.

241 afișări
Imaginea articolului Antrenorul Michael Weiss pleacă de la Oţelul Galaţi. Liviu Ciobotariu a refuzat să preia echipa

Liviu Ciobotariu (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Antrenorul Liviu Ciobotariu a declarat, miercuri, că a fost nevoit să refuze oferta conducerii clubului Oţelul Galaţi de a prelua conducerea echipei tehnice, întrucât are propuneri mult mai avantajoase financiar de la alte grupări.

"Le muţumesc celor de la Oţelul că s-au gândit la mine, însă acum am oferte mai bune. Am alte planuri şi nu pot da curs ofertei lor. Le-am spus din prima că nu am cum să preiau echipa, de aceea nici nu am mai ajuns la Galaţi",a  declarat Ciobotariu.

Conform surselor citate, conducerea clubului aflat în insolvenţă demarase negocieri cu antrenorul Liviu Ciobotariu.

Contactat de MEDIAFAX, managerul sportiv al echipei, Ovidiu Burcă, nu a dorit să facă niciun comentariu legat de întreruperea contractului lui Weiss, precizând că tehnicianul german va susţine o conferinţă de presă lămuritoare în cursul zilei de miercuri.

Germanul Hans Michael Weiss, în vârstă de 49 de ani, a fost numit antrenor principal al echipei Oţelul la 27 iunie, el înlocuindu-l la conducerea tehnică pe conaţionalul său Ewald Lienen, care nu a mai dorit să continue la gruparea gălăţeană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici