Antrenorul Mircea Rednic a semnat contractul cu Dinamo, penultima clasată în Liga 1

  • Gruparea de fotbal din Şoseaua Ştefan Cel Mare a întrerupt interimatul lui Sorin Colceag.
  • Tehnicianul Mircea Rednic a început antrenamentele de joi, dar abia azi a semnat contractul.
  • Dinamo are doar 6 puncte în Liga 1 la fotbal, după 10 etape.
108 afișări
Imaginea articolului Antrenorul Mircea Rednic a semnat contractul cu Dinamo, penultima clasată în Liga 1

Antrenorul Mircea Rednic a semnat contractul cu Dinamo, penultima clasată în Liga 1

Mircea Rednic, cel care a adus ultimul titlu în „Groapă”, în 2007, este noul antrenor principal al echipei Dinamo Bucureşti, a anunţat administratorul special Iuliu Mureşan, pentru pagina oficială de Facebook.

"Mircea Rednic a semnat în această dimineaţă, la sediul clubului, un contract valabil până la finalul acestei ediţii de campionat, cu drept de prelungire pentru încă un sezon competiţional", a declarat Iuliu Mureşan.

Mircea Rednic reprezintă performanţa în istoria fotbalului dinamovist.

Ca jucător, Mircea Rednic a evoluat opt sezoane consecutive în tricoul alb-roşu, a câştigat titlul de campion (1984, 1990), Cupa României (1984, 1986, 1990) şi a participat la cele mai importante rezultate în Europa: semifinalele Cupei Campionilor Europeni (1984) şi semifinalele Cupei Cupelor (1990).

„Unul dintre cei mai iubiţi dinamovişti, Mircea Rednic este antrenorul cu care echipa noastră a câştigat ultimul titlu de campioană în România, cu 14 ani în urmă, în 2007.

5 trofee a câştigat Mircea Rednic în cariera de antrenor, două titluri de campion în România, cu Rapid (2003) şi cu Dinamo (2007), Cupa României cu Rapid (2002), Supercupa României cu Rapid (2003) şi Cupa Azerbaidjanului cu Khazar Lankaran (2011).

4 este numărul mandatelor în care Mircea Rednic a mai pregătit echipa noastră ca antrenor principal: iulie 2006 - septembrie 2007, iunie 2008 - iunie 2009, mai 2015 - mai 2016 şi octombrie 2018 - iunie 2019.

59 de ani a împlinit tehnicianul dinamovist pe 9 aprilie. Născut la Hunedoara, Mircea Rednic a jucat în carieră pentru Corvinul, Dinamo, Bursaspor, Standard Liege, St. Truiden şi Rapid.

17 echipe a pregătit experimentatul Mircea Rednic în cariera de antrenor, începută pe 1 octombrie 2000, cu exact 21 de ani în urmă: 
Rapid, FCM Bacău, Al Nassr, Universitatea Craiova, FC Vaslui, Dinamo, Alania Vladikavkaz, Khazar Lankaran, Astra Giurgiu, Petrolul Ploieşti, Standard Liege, CFR Cluj, Gent, Mouscron, Al Faisaly, Politehnica Iaşi şi Viitorul Constanţa”, se scrie pe pagina de Facebook a clubului.

Mircea Rednic va debuta la meciul Dinamo - UTA, sâmbătă, de la ora 16.30.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici