Antrenorul portughez Andre Villas-Boas, suspendat opt etape în China după ce a jignit un arbitru

Antrenorul portughez Andre Villas-Boas, în vârstă de 39 de ani, a fost suspendat opt meciuri de către Federaţia Chineză de Fotbal după ce a jignit un arbitru în timpul meciului Shanghai SIPG - Beijing Guon, înformează The Sun.

161 afișări
Imaginea articolului Antrenorul portughez Andre Villas-Boas, suspendat opt etape în China după ce a jignit un arbitru

Antrenorul portughez Andre Villas-Boas, suspendat opt etape în China după ce a jignit un arbitru

Tehnicianul a primit şi o amendă în valoare de 6.000 de dolari. Oficialii federaţiei din China susţin, pe site-ul oficial, că Villas-Boas l-a insultat şi a făcut gesturi nepotrivite la adresa arbitrului din meciul Shanghai SIPG - Beijing Guon (1-0), în minutul 78. Partida din campionatul chinez s-a disputat pe 22 septembrie.

"Respect faţă de reguli, arbitri, fani, advesari şi faţă de joc, e tot ceea ce am cerut", precizează oficiali ai Federaţiei Chineze de Fotbal, conform The Sun. Villas-Boas a mai fost suspendat în acest sezon timp de două etape, pentru o postare pe social media, în care îi lua apărarea lui Oscar, la rândul său suspendat după un incident cu un adversar.

Mai mult, Confederaţia Asiatică de Fotbal (AFC) l-a amendat cu 14.000 de dolari pentru "comentarii ofensatoare" făcute în timpul unui meci din Liga Campionilor Asiei. Atunci, portughezul a scăpat de suspendare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici