Antrenorul Stefano Pioli susţine că jucătorii lui Milan au fost abuzaţi rasial în meciul cu Cagliari

Portarul lui AC Milan, Mike Maignan, şi fundaşul Fikayo Tomori au fost abuzaţi rasial de suporterii lui Cagliari în timpul victoriei cu 1-0 în Serie A, în Sardinia, a declarat managerul milanezilor, Stefano Pioli.

210 afișări
Imaginea articolului Antrenorul Stefano Pioli susţine că jucătorii lui Milan au fost abuzaţi rasial în meciul cu Cagliari

Maignan sărbătorea cu Tomori, după fluierul final, când ar fi fost supuşi unor insulte rasiste, ceea ce a declanşat o încăierare între jucătorii celor două echipe.

„Această zi de meci din Serie A a fost dedicată luării de poziţie împotriva rasismului, dar mai este un drum lung de parcurs şi trebuie să continuăm să luptăm împreună", a scris Milan, pe Twitter, după meci.

Pioli a declarat că atât Maignan, cât şi Tomori i-au spus că au primit injurii rasiste din partea publicului.

„Mike mi-a spus că a fost posibil să se audă unele insulte din spatele porţii", a declarat Pioli pentru DAZN.

„Este prima dată când a reacţionat aşa, deci ceva s-a întâmplat. Şi Tomori mi-a spus acelaşi lucru. Este întotdeauna trist când se întâmplă astfel de lucruri, nimeni nu merită aşa ceva".

Atacantul lui Cagliari, Joao Pedro, a declarat că nu a auzit niciun abuz rasist şi a luat apărarea suporterilor clubului.

„Nu am auzit nimic", a spus el. „Este o chestiune foarte delicată, dar eu eram practic la mijlocul terenului în acel moment.

„Nu este o situaţie plăcută despre care să vorbeşti, dar sunt aici de opt ani şi voi apăra fanii, pentru că nu am auzit nimic".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici