Antrenorul Zinedine Zidane rămâne la Real Madrid până în 2020. Francezul şi-a prelungit contractul cu formaţia spaniolă

Antrenorul Zinedine Zidane şi-a prelungit contractul cu echipa Real Madrid până în 2020, informează AS, care notează că tehnicianul francez va avea un salariu dublu faţă de cel primit până acum.

671 afișări
Imaginea articolului Antrenorul Zinedine Zidane rămâne la Real Madrid până în 2020. Francezul şi-a prelungit contractul cu formaţia spaniolă

Antrenorul Zinedine Zidane rămâne la Real Madrid până în 2020. Francezul şi-a prelungit contractul cu formaţia spaniolă

Potrivit presei spaniole, Zidane primea 4,3 milioane de euro pe an, iar acum va încasa 8,5 milioane de euro. Precedenta înţelegere dintre Zinedine Zidane şi Real Madrid ar fi urmat să expire în vara anului 2018.

"Da, sunt mulţumit, însă nu înseamă nimic. Pot să semnez pe 10 ani, pe 20, dar ştiu unde sunt. Aici se trăieşte de la o zi la alta, anul viitor se poate să nu mai fiu aici. Eu şi Realul nu stăm la discuţii", a precizat Zidane în cadrul unei conferinţe de presă, citat de AS.

TITLURILE ZILEI

Cu şase trofee câştigate, dintre care un titlu de campion, două Ligi ale Campionilor, două Supercupe ale Europei şi un Campionat Mondial al Cluburilor, Zidane se află pe locul patru în clasamentul celor mai titraţi antrenori din istoria Realului.

Un anunţ oficial din partea clubului madrilen este aşteptat la începutul săptămânii următoare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici