Antwerp, echipa lui Ladislau Boloni, remiză cu AZ Alkmaar, în play-off-ul Europa League

Antwerp, echipa antrenată de Ladislau Boloni, a remizat cu AZ Alkmaar, joi, în deplasare, scor 1-1, în manşa tur a play-off-ului Europa League.

89 afișări
Imaginea articolului Antwerp, echipa lui Ladislau Boloni, remiză cu AZ Alkmaar, în play-off-ul Europa League

Antwerp, echipa lui Ladislau Boloni, remiză cu AZ Alkmaar, în play-off-ul Europa League

După ce a trecut dramatic de Viktoria Plzen, în turul 3 preliminar al Europa League, scor 2-2, la general, Antwerp a mers la Enschede, loc unde s-a disputat partida cu Alkmaar. Acoperişul unei tribune a stadionului lui AZ s-a prăbuşit în data de 10 august, iar meciul a trebuit mutat pe o altă arenă din Olanda.

În minutul 38, Antwerp a deschis scorul, după un gol reuşit de Batubinsika, venit în urma unei pase decisive semnate de Mbokani.

În minutul 73, echipa lui Ladislau Boloni a rămas în inferioritate numerică, după ce fundaşul Buta a fost eliminat. Cu opt minute înainea finalului timpului regulamentar, AZ Alkmaar a reuşit egalarea, prin golul reuşit de Boadu.

Calificarea se va decide în meciul retur din Belgia, care va avea loc joi, 29 august. Învingătoarea va merge în grupele Europa League, în timp ce pierzătoarea va fi eliminată din competiţiile europene.

AZ Alkmaar: Bizot - Svensson (76' Johnsen), Hatzdiakos (69' Sugawara), Vlaar, Wijndal - Midtsjo, Koopmeiners, Ouwejan (60' Gudmundsson) - Stengs, Boadu, Idrissi
Antwerp: Bolat - Buta, Batubinsika, De Laet, Jukleroed - Haroun, Hongla - Rodrigues (66' Hairemans), Rafaelov (75' Arslanagic), Lamkel Ze - Mbokani

Taguri:
antwerp,
boloni,
alkmaar

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici