Anunţ făcut de Universitatea Craiova: Unul dintre cei mai valoroşi jucători din România vine să pună umărul - FOTO

Clubul Universitatea Craiova a publicat, duminică, pe pagina de Facebook, o fotografie însoţită de un mesaj, din care se înţelege faptul că Dan Nistor se va alătura echipei.

1154 afișări
Imaginea articolului Anunţ făcut de Universitatea Craiova: Unul dintre cei mai valoroşi jucători din România vine să pună umărul - FOTO

Anunţ făcut de Universitatea Craiova: Unul dintre cei mai valoroşi jucători din România vine să pună umărul - FOTO

Fotografia postată pe pagina Universităţii Craiova îl înfăţişează pe Dan Nistor, alături de Alexandru Mitriţă, în echipamentul echipei naţionale a României.

”Unul dintre cei mai valoroşi jucători din România vine să pună umărul la ceea ce ne dorim cu toţii. Conferinţa de prezentare va avea loc luni, la ora 12:00”, au scris cei de la Universitatea Craiova.

Fanii craioveni s-au grăbit să îi ureze bun venit lui Dan Nistor.

”Foarte serios, muncitor. Un transfer foarte bun. Bun venit în familie. Forţa Craiova”, a spus un suporter al Universităţii Craiovei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici