Anunţul care-i va întrista pe fanii Real Madrid, făcut de Cristiano Ronaldo / "Săgeţile" trimise către conducerea clubului

Cristiano Ronaldo (32 de ani) a făcut un anunţ care-i va întrista pe fanii Realului, imediat după ce campioana Europei a fost învinsă clar pe Wembley, 3-1 de Tottenham Hotspur.

1738 afișări
Imaginea articolului Anunţul care-i va întrista pe fanii Real Madrid, făcut de Cristiano Ronaldo / "Săgeţile" trimise către conducerea clubului

Anunţul care-i va întrista pe fanii Real Madrid, făcut de Cristiano Ronaldo / "Săgeţile" trimise către conducerea clubului

Starul portughez a marcat singurul gol al formaţiei lui Zinedine Zidane, iar apoi, vizibil nemulţumit, a vorbit despre situaţia sa contractuală şi a transmis că nu vrea să-şi mai prelungească înţelegerea cu gruparea de pe Santiago Bernabeu.

"Mai am patru ani de contract cu Real, dar nu vreau să prelungesc! Sunt bine", a spus Ronaldo, citat de Mundo Deportivo.

Actualul contract al lui Ronaldo cu Real Madrid expiră în vara lui 2021, când starul portughez va ajunge la 36 de ani.

La finalul partidei din Anglia, Ronaldo a vorbit şi despre ce-i lipseşte echipei sale pentru a ajunge, din nou, la forma din ultimii ani şi a trimis câteva săgeţi către conducerea clubului. Lusitanul e de părere că Pepe, Morata şi James Rodriguez, jucători cu nume pe care Realul i-a lăsat să plece în această vară, ar fi putut da o mână de ajutor într-un moment greu, precum cel traversat în ultimul timp.

"Jucătorii care au venit în această vară au foarte mult potenţial, dar cei cei care au plecat, Pepe, Alvaro Morata şi James Rodriguez, ne făceau mai puternici. Cei care sunt acum în echipă sunt mai tineri. Nu e o echipă mai slabă, dar are mai puţină experienţă, iar asta e foarte important. Nu e o scuză. De asemenea, avem nevoie ca Bale şi Carvajal să revină", a transmis Ronaldo.

TITLURILE ZILEI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici