Anunţul făcut de Simona Halep: Darren Cahill va veni în echipa mea începând cu noul sezon

Jucătoarea de tenis Simona Halep a anunţat marţi la Cluj-Napoca, într-o conferinţă de presă, că antrenorul australian Darren Cahill va veni în echipa sa începând cu noul sezon, acesta fiind alături de echipă aşa cum a fost mereu.

713 afișări
Imaginea articolului Anunţul făcut de Simona Halep: Darren Cahill va veni în echipa mea începând cu noul sezon

Simona Halep: Darren Cahill va veni în echipa mea începând cu noul sezon

Simona Halep a declarat că vorbeşte şi se sfătuieşte cu Darren Cahill, iar el se va alătura echipei sale începând cu noul sezon.

„Darren Cahill va veni în echipa mea începând cu noul sezon, vorbim, mă sfătuieşte şi este alături de echipă aşa cum a fost mereu”, a spus Halep.

Preşedintele Federaţiei Române de Tenis, Ion Ţiriac, a declarat la rândul său că dacă antrenorul Cahill va veni va un plus pentru Simona Halep, care ştie cu cine lucrează mai bine.

Întrebată, în continuare, ce speranţe are pentru Turneul Campioanelor din Shenzen (China) la care va juca săptămâna viitoare, Simona Halep a spus că vrea să facă o treabă bună şi să fie aptă de joc, în urma problemelor de sănătate pe care le-a avut.

„Sper să fiu 100% recuperată cu sănătatea, iar după aceea de la capăt”, a declarat jucătoarea.

De asemenea, aceasta a spus că un obiectiv principal pentru ea îl constituie Jocurile Olimpice de la Tokyo de anul viitor, de unde să se întoarcă măcar cu o medalie din trei probe.

Simona Halep a mai afirmat că secretul pentru care la Constanţa se nasc mai mulţi campioni de tenis sunt „apa şi aerul”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici