Anunţul FC Rangers: Noul sponsor care le va asigura echipamentul sportiv | VIDEO

  • Compania ce va asigura echipament sportiv celor de la FC Rangers este Castore.
  • Parteneriatul este valabil pentru următoarele cinci sezoane.
  • Castore este, de asemenea, sponsorul lui Andy Murray
135 afișări
Imaginea articolului Anunţul FC Rangers: Noul sponsor care le va asigura echipamentul sportiv | VIDEO

FC Rangers a anunţat noul sponsor ce va asigura echipamentul sportiv

FC Rangers a anunţat noul sponsor ce va asigura echipamentul sportiv. Este vorba despre compania Castore, una dintre companiile cu o ascensiune rapidă în Marea Britanie.

Noul parteneriat va fi valabil pentru următoarele cinci sezoane.

Castore este, de asemenea, sponsorul legendarului jucător de tenis, Andy Murray. Castore este o companie fondat[ ]n 2016 de fraţii Beahon şi a reuşit să obţină finanţări consistente pentru a se dezvolta cât mai rapid.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici