Aproximativ 500 de suporteri stelişti au participat la un miting împotriva lui Gigi Becali - VIDEO

Aproximativ 500 de suporteri stelişti au participat, duminică, la un miting împotriva Gigi Becali, fanii protestând pe trotuarul de vizavi de reşedinţa finanţatorului din Aleea Alexandru.

37 afișări
Imaginea articolului Aproximativ 500 de suporteri stelişti au participat la un miting împotriva lui Gigi Becali - VIDEO

Aproximativ 500 de suporteri stelişti au participat la un miting împotriva lui Gigi Becali (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Mitingul a început la ora 15.00 şi a durat o oră şi jumătate. Manifestanţii au părăsit apoi paşnic locul protestului, nefiind necesară intervenţia jandarmilor.

Pe parcursul manifestaţiei, fanii au afişat bannere cu mesajele "Pleacă, Gigi!", "Spunem a mia oară puternic şi răspicat, Steaua adevărată nu are sediul la palat" şi au scandat "Gigi pleacă din Ghencea", precum şi numele mai multor foste glorii steliste: Marius Lăcătuş, Victor Piţurcă, Ştefan Sameş sau Tudorel Stoica, dar şi Sevilla.

Conform Jandarmeriei, măsurile de securitate la miting au fost asigurate de peste 100 de reprezentanţi ai forţelor de ordine.

Video Stirileprotv.ro

Gigi Becali nu a fost prezent la reşedinţa din Aleea Alexandru, în faţa acesteia aflându-se însă mai mulţi reprezentanţi ai unei firme de protecţie şi pază.

Asociaţia Independentă a Suporterilor Stelişti (AISS) a anunţat, la începutul lunii, că va sprijini protestul unor suporteri stelişti la adresa lui Gigi Becali.

Suporterii stelişti iniţiatori ai protestului au pornit evenimentul pe Facebook, sub denumirea "Revoluţia Stelistă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici