Arbitri români, delegaţi la meciuri din campionate străine

Ovidiu Haţegan şi Istvan Kovacs, care conduc cele două brigăzi din România la Euro 2020, au fost delegaţi la meciuri importante din campionatele din Cipru şi Arabia Saudită.

336 afișări
Imaginea articolului Arbitri români, delegaţi la meciuri din campionate străine

Potrivit Federaţiei Române de Fotbal, pentru o mai bună pregătire pentru EURO 2020 a celor două brigăzi din România, conduse de Ovidiu Haţegan şi Istvan Kovacs, Comisia Centrală a Arbitrilor a intrat în contact cu mai multe federaţii unde este deja implementat sistemul VAR, astfel încât arbitrii noştri să fie delegaţi la meciuri importante din campionatele respective.

Astfel, marţi, Ovidiu Haţegan şi colegii săi asistenţi Radu Ghinguleac şi Sebastian Gheorghe vor arbitra partida AEK Larnaca – Omonia Nicosia, în prima ligă cipriotă.

Oaspeţii sunt lideri, având 3 puncte peste Apollon, echipa de pe locul secund şi adversarul din următoarea etapă, ultima”, anunţă FRF.

De asemenea, vineri, Istvan Kovacs va conduce la centru partida Al-Shabab – Al-Hilal, în Arabia Saudită. Acesta va fi ajutat de Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene.

Meciul va pune faţă în faţă primele două formaţii clasate. Cu 5 etape înainte de final, cele două formaţii se află la egalitate de puncte, 48”, a mai informat Federaţia Română de Fotbal.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici