Arbitrii Marius Martiş şi Ionică Serea au fost arestaţi preventiv

Arbitrul de fotbal de Liga I, Marius Martiş, şi fostul arbitru Ionică Serea, reţinuţi de procurorii anticorupţie, au fost arestaţi preventiv, vineri, pentru 29 de zile, de judecătorii Tribunalului Argeş, pentru complicitate la luare şi dare de mită şi, respectiv, luare de mită.

63 afișări
Imaginea articolului Arbitrii Marius Martiş şi Ionică Serea au fost arestaţi preventiv

Ionică Serea (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Tribunalului Argeş, instanţa a admis solicitarea procurorilor anticorupţie de arestare preventivă pentru 29 de zile a arbitrilor Ionică Serea şi Marius Martiş, după o şedinţă de judecată care nu a fost publică şi care a durat aproximativ două ore.

Astfel, Ionică Serea, a cărui ordonanţă de reţinere expira în jurul orei 14.00, a fost arestat preventiv pentru luare de mită, în timp ce arbitrul de Liga I de fotbal, Marius Martiş, a fost arestat preventiv pentru complicitate la dare şi luare de mită.

Decizia instanţei nu este însă definitivă, putând fi atacată de către avocaţii celor doi, recursul urmând să se judece la Curtea de Apel Piteşti.

"Am încredere în justiţie şi în Dumnezeu", a declarat Marius Martiş.

Celălalt arbitru arestat, Ionică Serea, a refuzat să răspundă întrebărilor jurnaliştilor.

La ora transmiterii acestei ştiri, cei doi fuseseră duşi în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici